dimarts, 9 de novembre del 2010

ELS DESPLÇAMENTS DELS ANIMALS

Hem treballat els desplaçaments de diferents animals. Se’ns va demanar que, per grups, escollíssim 3 o 4 animals que es despalcessin de maneres diferents i que féssim una maqueta del desplaçament d'un d'aquests animals.
Nosaltres vam escollir la papallona, el dofí, el lleopard i el cuc de terra, i vam decidir de fer la maqueta de la papallona.

LA NOSTRA MAQUETA




Si aneu a la següent adreça: http://animalsmoviment.blogspot.com podreu veure el blog que hem creat. Allà hi han explicats els desplaçaments de cadascún d'aquests animals i altres característiques. També hi podeu trobar el resultat de la nostra maqueta, vídeos sobre els 4 animals i preguntes que ens vam plantejar sobre la papallona.


FIRA DE MAQUETES

Per tal de compartir i mostrar els desplaçaments dels animals que hem escollit cada grup hem fet una exposició de maquetes a l'aula. Aquestes són algunes de les maquetes de les meves companyes.









OPINÓ i REFLEXIÓ SOBRE L'ACTIVITAT

- M’ha semblat una activitat molt divertida i interessant.
- Penso que en funció de l’edat dels infants pot ser força difícil fer maquetes, tot i així no és impossible perquè el mestre ha d’actuar com a guia i els pot ajudar en l’elaboració.
- Abans de fer una maqueta d’un animal cal documentar-se: observar-lo bé, parlar-ne, cercar informació, etc.
- Hi ha animals que, tot i ser completament diferents aparentment, també trobem regularitats i punts en comú entre ells; és el cas del peix manta i la papallona, dos animals que tenen alguna cosa en comú en el seu moviment.
-En funció del desplaçament que té, cada animal té una estructura corporal.
- El desplaçament no només té a veure amb l’estructura del cos, sinó també amb la funció de relació.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada